News

COCOON… puur natuur!

COCOON laat jullie onderdompelen in de sfeer “Into the wild”: ruwe materialen, etnische prints, natuurlijke kleuren…. Bezoek de beurs en laat jullie inspireren door deze manier van leven!  

COCOON… puur natuur!

Hartverwarmend

Dankzij de “COCOON” kaars, gemaakt door Jody-Lo, kan u uzelf, familie of vrienden verwennen met een “warm” geschenk. Voor deze 27ste editie, wordt de kaars verkocht aan 27€. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel Pink Ribbon dat zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.. Online aankoop via ons e-ticketing platform en beschikbaar…

Hartverwarmend

Creër uw eigen inspiratiebord!

COCOON huldigt dit jaar het Decolab in. Een lab waar u tal van decoratie ideeën kunt opdoen dankzij het advies van professionals die u helpen om uw eigen Moodboard samen te stellen! Zoek, knip, plak en laat u inspireren!

Creër uw eigen inspiratiebord!

Leuke cadeau ideetjes

Bezoek onze Shopping Zone (in Paleis 9) op COCOON en koop er uw eerste kerstgeschenken. U vindt er tal van cadeau ideeën om onder de kerstboom te leggen.

Leuke cadeau ideetjes

Pauze nodig?

Geniet tijdens uw beursbezoek van een kopje koffie of een stukje taart in onze Vascobelo koffiebar. Neem plaats op het meubilair van Vincent Sheppard of aan de open haarden van Sfire/M-Design. COCOONen gebeurt hier!

Pauze nodig?

Champagne!

Zin in een glaasje bubbels van Laurent Perrier om uw favoriete kerstaankoop te vieren of om uw bezoek in stijl af te sluiten? De Champagnebar (in Paleis 5) zorgt alvast voor een voorsmaakje van de feesten.

Champagne!

Showcooking

Elke beursdag zullen de chef-koks van De Kookfanaten u inspireren voor uw kerstdiner. Proef van verschillende gerechtjes uit een 6-gangen menu en ontdek hun keukengeheimen. Op de Ladies’ Day passen ze hun stijl aan volgens “Moeders’ creatieve keuken”. Showcooking elke dag om 11u30, 13u00, 14u30 en 16u00 op vrijdag 25 november ook om 17u30,…

Showcooking

Belgisch design ten top!

De Design Zone is dit jaar volledig gewijd aan Belgische ontwerpers. Bezoekers kunnen de heel betaalbare creaties hier rechtstreeks bestellen.

Belgisch design ten top!

Kids' zone

Tijdens COCOON kunnen de kinderen terecht in onze Kids’ Zone. Uw kinderen worden met open armen ontvangen tijdens het weekend van 11u tot 19u en op woensdag van 13u tot 19u.   In samenwerking met Bsit (www.bsit.com)  

Kids' zone